Tentang Kami

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd.

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd. mangrupikeun pabrik korsi anu propésional kalayan taun pangalaman. Produk utama kami nyaéta korsi tatanén, korsi konstruksi, korsi taman sareng suku cadang mobil sanés. KL Seating didirikeun taun 2001 kalayan legana 26000 méter pasagi. Kami gaduh dua basis manufaktur: Nanchang, Jiangxi sareng Yangzhou, Jiangsu. Kalayan padamel anu cekap, KL Seating ngagaduhan kapasitas ngahasilkeun 400.000 pcs korsi per taun. Kami ngagaduhan Sistem Manajemén anu sampurna sareng tim R&D anu hadé. Sadaya produk kami parantos lulus ISO9001: 2015, CE sareng sertipikat PAHS. Produk kami utamina pikeun OEM Doméstik sareng pasar luar negeri, sapertos Éropa, Amérika, Australia, Asia Kidul, jsb. Sareng Prinsip Perusahaan pelanggan heula, kerja tim, palayanan pangsaéna, tempat linggih KL bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun korsi anu aman sareng kaamanan, narékahan janten desainer korsi global sareng pabrikan.

Kauntungan

  • Provide safe, comfortable and economical seats to customers with our professional skills.

    Misi urang

  • To be the global seat designer and manufacturer.

    Visi urang

  • Customer first, teamwork, innovation, passion, integrity, dedication

    Nilai urang

Produk Panganyarna