Tentang Kami

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd.

KL Seating, diadegkeun dina 2001 kalayan nami perusahaan Nanchang Qinglin Machinery Co., Ltd.Ti 2007, urang difokuskeun manufaktur korsi jeung korsi suku cadang parts.In 2016, Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd nyetél.Produk utama kaasup korsi forklift, korsi konstruksi, korsi tatanén, korsi mesin taman jeung korsi kandaraan séjén & suku cadang korsi.Kalayan total aréa35000 méter pasagi, kapasitas produksi taunan korsibisa ngahontal 500000pcs.Produk utamana pikeun OEM domestik jeung asing na pasar sanggeus-jualan,Urang geus sababaraha taun exportingpangalaman, utamana exporting ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara jeung nagara séjén.

KL Seating parantos ngenalkeun alat produksi canggih, sapertos mesin stamping otomatis, alat las otomatis, sareng jalur perakitan otomatis.Urang boga R&D soranganpuseur jeungpuseur nguji, kitu ogé sagala rupa nguji-precision tinggiparabot jeungbangku uji geter korsi.Samentara éta, uranggeus meunang leuwih ti 30 patén-patén pikeun korsi urang.Simkuring boga sistem manajemen kualitas komprehensif sarta geus lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem kualitas, sertifikasi CE sarta sagala rupa certifications lingkungan.

KL Seating geus gawé bareng jeung East China Jiaotong University, hiji universitas propinsi konci di Propinsi Jiangxi, pikeun nalungtik.sarta ngamekarkeundina suspensi méwah.Sarta ogé geus dileler honors kayaning High Tech Enterprise, Propinsi Specialized, usaha refined jeung inovatif, sarta Nanchang Technology Center Enterprise.Sareng kami parantos lulus Sertipikat sistem manajemén Lingkungan sareng sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan padamelan.

KL Seating patuh kana nilai perusahaankonsumén munggaran, gawé babarengan, inovasi, gairah,jujur, sarta dedicated, nyobiannyadiakeun konsumén jeung korsi nyaman jeung aman, sarta striving pikeun jadianu globaldesign korsi profésionalnerjeung produsén!

Kauntungan

  • Nyadiakeun korsi anu aman, nyaman sareng ekonomis ka para nasabah kalayan kaahlian profésional urang.

    misi urang

  • Janten desainer korsi global sareng produsén.

    visi urang

  • Pelanggan munggaran, gawé babarengan, inovasi, gairah, integritas, dedikasi

    nilai urang

Produk panganyarna